Foto: Dook van Gils

Gezellig Repair Café bij Noggus & Noggus

Het was zaterdag weer een gezellige drukte bij het Repair Café bij Noggus & Noggus in Ommen. Onder andere een haperende naaimachine, een cd-speler, een stofzuiger en een trui werden vakkundig bekeken door enthousiaste vrijwilligers van het Repair Café.

Ook de nog jonge tweelingzonen van Elma Verbree – die betrokken is bij het Repair Café via het SOM (Stichting Ommen Millenniumgemeente) – letten goed op hoe er gerepareerd werd, zodat zij de toekomst zelf hun steentje kunnen bijdragen aan het voorkomen van het onnodig weggooien van spullen. Het Repair Café in Ommen wordt om de twee maanden gehouden.

Het volgende Repair Café is op zaterdag 12 maart, ook weer van 9.00 uur – 12.00 uur. Dan heeft het Repair Café uitbreiding met een vrijwilliger die ervaring heeft met het repareren van computers. Het Repair Café kan nog wel meer vrijwilligers gebruiken die het een uitdaging vinden kapotte spullen een tweede leven te geven.

Monique Backers van Noggus & Noggus: “We zouden wel elke maand een Repair Café willen organiseren, maar we willen de vrijwilligers niet overbelasten. Als we meer vrijwilligers zouden hebben, zouden we vaker een Repair Café kunnen houden, er is wel vraag naar.”  Voor info: mbackers@landstede.nl of 0529-453201.

Artikel delen:
Foto's 5
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten