Foto: Dook van Gils

Repair Café Ommen op zaterdag 17 september

Onder het motto: ‘Weggooien? Mooi niet!’ wordt er bij Kringloopbedrijf Noggus & Noggus aan de Strangeweg in Ommen weer een gezellig, op duurzaamheid gericht Repair Café gehouden. De Stichting Ommen Millenniumgemeente is organisator hiervan. Op zaterdag 17 september van 9.00 – 12.00 uur kan iedereen met kapotte spullen of kleding daar terecht.

Technische vrijwilligers en dames met een naaimachine zitten klaar om mensen die minder handig zijn, te helpen met het repareren van allerlei apparaten of kleding: koffiezetters, bladblazers,heggenscharen, een weegschaal, een trui met een gaatje of een jas met een los naadje. Staat er al tijden iets in de kast dat niet goed meer werkt? Neem het mee naar het Repair Café. De vrijwilligers doen hun uiterste best om het een tweede kans te geven!

Of het apparaat nu wel of niet gerepareerd kan worden: het kost niets, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Komt de datum u nu niet uit? Een week later, op 24 september is er een Repair Café in Hardenberg en elke eerste maandag van de maand is er een in Dalfsen.

Vrijwilligers

Inmiddels bestaat het Repair Café in het Vechtdal al ruim vier jaar en het blijkt in een grote behoefte te voorzien. Ook in Dalfsen en Hardenberg worden regelmatig Repair Cafés gehouden met als resultaat: veel tevreden ‘klanten’ en een groot aantal gerepareerde spullen.

Het Repair Café in Ommen is nog op zoek naar vrijwilligers. Zeker technici op het vlak van elektra en elektronica zijn welkom. Wie-o-wie kan en wil zijn of haar kennis af en toe delen en mensen helpen bij het repareren van kapotte spullen? Informatie of aanmelden kan bij de Kringloopwinkel in Ommen 0529-453201. Meer info op: www.noggusennoggus.nl.

Repair Café
Datum: Zaterdag 17 september 9.00 – 12.00 uur
Locatie: Kringloopwinkel Noggus & Noggus, Strangeweg Ommen
Voor wie?: Iedereen die kan of juist niet kan repareren
Organisatie: Noggus & Noggus, Stichting Repair Café en Stichting Ommen Millenniumgemeente
Contactpersonen: Monique Backers (0529 – 453201) en Frans van der Mooren (0529 – 453665)

Artikel delen:
Foto's 4
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten