Repair Café Ommen op 10 december

De heren en dames vrijwilligers van het Repair Café in Ommen staan of zitten op zaterdagochtend 10 december weer klaar om allerlei kapotte spullen te repareren. Onder het motto ‘Weggooien? Mooi niet!’ is het voor de vrijwilligers een uitdaging om iet wat kapot is te repareren.

Gezien de belangstelling voldoet het Repair Café aan een behoefte. Kerstverlichting stuk? Mixer die het niet meer doet? Gaatje in de kleding? Neem maar mee naar het Repair Café en wie weet krijgen al die (dierbare) spullen het een tweede leven. De vrijwilligers laten graag zien hoe iets gerepareerd kan worden, zodat men het een volgende keer zelf kan.

Reparatie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Daarvan wordt dan bijvoorbeeld gereedschap aangeschaft. Technische vrijwilligers zijn nog altijd welkom om het Repair Café Team te komen versterken. Kom gerust eens geheel vrijblijvend langs en ervaar de gezellige bezigheid van samen iets repareren.

Het Repair Café in Ommen vindt plaats bij Kringloopbedrijf Noggus & Noggus aan de Strangeweg en is geopend van 9.00 – 12.00 uur. Een week later is er een Repair Café bij de Koppel in Hardenberg van 13.00 – 16.00 uur.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten