Clinics Landstede Welzijn bij Volco

In maart wordt het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi georganiseerd. Mede omdat we overgaan op de spelregels van het Cool Move Volleybal Niveau 4 is het idee opgevat om in de aanloop naar dit toernooi een tweetal clinics te organiseren. Dit in samenwerking met Landstede Welzijn en OmmenKids.

Deze worden gehouden op dinsdag 1 maart (voorjaarsvakantie) en woensdag 9 maart. Beide dagen van 16.00 uur tot 17.30 uur in sporthal de Carrousel in Ommen. De clinics zijn bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool en deelnemen aan het schoolvolleybal toernooi.

Je kunt aanmelden voor één of beide dagen, maar per middag kunnen we maximaal vijftig kinderen plaatsen. We willen graag zo veel  mogelijk kinderen de mogelijkheid beden hieraan deel te nemen. Deelnemers graag vijftien minuten voor aanvang aanwezig in de zaal.

Meer info is te verkrijgen via Sven Dikkers (sdikkers@landstede.nl) en aanmelden kan via de website www.ommenkids.nl. Het is niet mogelijk per school aan te melden. Het schoolvolleybaltoernooi wordt gehouden op woensdagmiddag 16 maart.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten