Ommen doet mee aan NL DOET

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, opnieuw NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Vrijwilligerssteunpunt Ommen zoekt vrijwilligers die op 11 en/of 12 maart een dag(deel) de handen uit de mouwen willen steken! Heb je zin om samen met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten aan de slag te gaan? Doe dan mee met NL DOET, Ommen doet mee! Ook in en rond Ommen is weer van alles te doen op die beide dagen. Verschillende verenigingen en organisaties plaatsten samen maar liefst 32 klussen op de NL DOET website.

Allemaal klussen bij zorgcentra, wijksteunpunten, woonvormen, peuterspeelzalen, speelotheken, speeltuinverenigingen, buurtverenigingen, scholen, kerken, sportverenigingen, kinderboerderijen, musea, enz. Het gaat om klussen die blijven liggen, waar de organisatie normaal niet aan toe komt of die niet alleen door eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden, zoals verven, peuterplein oppijpen, tuin opknappen, moestuin aanleggen, voliere maken, koffie en thee serveren, zandbakken verversen, schoolpleinen opknappen, balkon schoonmaken, bloembakken plaatsen, wandelen met bewoners, muziek maken, paarden verwennen, bar opknappen, speeltoestellen plaatsen, buitenrennen maken, enz.

Iedereen die in actie wil komen, kan zich aanmelden op www.nldoet.nl/ommen of rechtstreeks bij de organisatie. Tot nu toe zijn er al 182 aanmeldingen binnen, maar er worden nog 191 vrijwilligers gevraagd! Ga ook lekker aan de slag, individueel, met een vriendengroep, met collega’s of met uw sportteam. Zoek een passende klus op de website van NL DOET en meld u aan!

Meer informatie over NL DOET, Ommen doet mee, kunt u vinden op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, intermediair voor NL DOET, telefoon 14 0529, email vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten