Foto: Eigen foto

Beerze Bulten start kampeerseizoen eerder dan ooit

Vanaf komende zaterdag 19 maart kunnen alle kampeerders hun hart weer ophalen bij Beerze Bulten in Beerze. De camping trapt namelijk 19 maart al het nieuwe kampeerseizoen af. Dat de camping opent in het winterseizoen, gebeurde nog niet eerder. Een dag na het openingsweekend start de lente.

Hopelijk gaat de lente voor een zonnige start van het kampeerseizoen zorgen. De weersvooruitzichten lijken in ieder geval gunstig. Normaliter start het kampeerseizoen rond 1 april. Vanuit de vraag van de gasten en het feit dat Pasen dit jaar vroeg valt, is besloten om de camping al halverwege maart te openen.

Gezellige drukte
Bij de opening van de camping verwacht Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten, net als voorgaande jaren weer een gezellige drukte op het terrein. Hagedoorn: “Vanaf 9:00 uur zijn de gasten welkom om hun kampeermiddel op te zetten. Binnen enkele uren zullen zo’n 200 kampeermiddelen de nu nog lege kampeerplaatsen vullen. De nachten zijn nu nog fris, dus de bijzettentjes zullen nog wel niet opgezet worden, zodat de kinderen nog lekker warm in de caravan bij papa en mama zullen slapen. Het overgrote deel van de gasten die komend weekend arriveren, zal bestaan uit (voor)seizoenhouders, die hun kampeerplek klaar maken voor het komende, extra lange, kampeerseizoen bij Beerze Bulten.” Het kampeerseizoen duurt dit jaar tot 30 oktober 2016.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten