Foto: Eigen foto

In beweging met Olga Commandeur

Op zaterdag 26 maart 2016 organiseert Stichting ProGram voor het vijfde achtereenvolgende jaar het evenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. Deze dag staat volledig in het teken van wandelen en (hard)lopen. Olga Commandeur, bekend van ‘Nederland in Beweging’, komt op deze dag om 10:30 uur naar Wijksteunpunt ’t Welgelegen in Gramsbergen.

Voor een sportieve activiteit met bewoners van het zorgcentrum. Naast het bezoek van Olga Commandeur in ’t Welgelegen zijn er op 26 maart verschillende (loop)activiteiten in Gramsbergen. Met onder meer wandeltochten en nordic walking van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer en een recreatieve breakfastrun voor atleten en mensen die bewegen leuk vinden. Kijk voor meer informatie op de website: www.gramsbergen.nl.

Het wijksteunpunt is een ontmoetingsplaats voor bewoners van woonzorgcentrum `t Welgelegen en  buurtbewoners van omliggende woonwijken en biedt verschillende mogelijkheden op gebied van zorg, welzijn en ondersteuning. Bent u benieuwd naar de activiteiten en andere mogelijkheden? Vraag naar de folder van het Wijksteunpunt, bekijk onze website: www.saxenburgh.nl en houd daarnaast Facebook in de gaten.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten