Auto-Expo in Hardenberg

NDC mediagroep presenteert in het paasweekend de grootste showroom van Overijssel. Van donderdag 24 tot en met maandag 28 maart is de Evenementenhal in Hardenberg dé plek voor autoliefhebbers. Er staan maar liefst 250 auto´s klaar om bewonderd te worden, met voor ieder wat wils. Bent u al een tijd op zoek naar een nieuwe auto? De Auto-Expo geeft u ruim de gelegenheid om uw ideale wagen te vinden.

Jaarlijks organiseren diverse merkdealers uit Hardenberg een gezamenlijke Paasshow, en dit jaar doen zij dat in samenwerking met NDC mediagroep. Naast de drukwerken die dagelijks of wekelijks op de mat vallen, creëert NDC mediagroep ook 3D-belevenissen op locatie. Hiermee speelt het bedrijf in op de emotie en worden fantasiewerelden tot leven gebracht. Tijdens de Auto-Expo ervaart u wat er allemaal mogelijk is op het gebied van auto´s. U kunt ongedwongen een reeks aan auto´s bekijken, vergelijken en uw huidige auto laten taxeren. Daarnaast staan de professionele verkopers klaar om u te helpen met het uitzoeken van een nieuwe auto en kunnen zij al uw vragen beantwoorden. Wilt u bijvoorbeeld weten welke motorolie u het beste kunt gebruiken? Vraag het één van de experts en bestel het ´s avonds via Mister-Auto

Evenementenhal Hardenberg

De evenementenhal in Hardenberg is een complex van 40.000 vierkante meter met maar liefst zeven hallen. Tijdens de Auto-Expo worden twee hallen omgetoverd tot een ware autobeleving voor jong en oud. Aangesloten restaurants bieden de mogelijkheid om gezellig te dineren met familie of vrienden. Zowel de entree van de Auto-Expo als het parkeren is gratis. En voor alle vaders die bang zijn om het te moeten missen; op zaterdag en maandag is er een Kidspark. Hier worden de kleine coureurs vermaakt, terwijl papa op zoek gaat naar zijn droomwagen. Meer informatie over de Auto-Expo in Hardenberg vindt u hier.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten