Foto: Eigen foto

Emsland sporters op Internationaal BPO Toernooi

Afgelopen zaterdag en zondag hebben verschillende samboka’s en judoka’s van Sportcentrum Emsland uit Ommen deelgenomen aan het vijfentwintigste BPO Toernooi in de Trefkoele+ in Dalfsen. 

Het evenement, dat mede georganiseerd wordt door Sportcentrum Emsland, werd bezocht door ruim duizend deelnemers uit diverse landen als Litouwen, Polen, Duitsland, Israël en Amerika. Op zaterdag was het de beurt aan de judoka’s van Emsland en zij deden dat niet zonder succes. Derde plaatsen waren er voor Mats Veurink, Lars Brinkhuis en Dennis van Beesten. Tweede plaatsen voor Lindy Zandman, Noelle Zandman, Daan Schreurs. En kampioen werd Nina Zandman. 

Een dag later ging de strijd verder op de sambomat. Ook hier deden de Emslanders hun best in het sterke deelnemersveld. Coach Lucien Oldenbeuving had dan ook niets te klagen over de Emsland sporters. Brons ging naar Lindy Zandman, Noelle Zandman, Nina Zandman, Iwan Lubbers en Aad Zandman. Tweede plaatsen gingen naar Niek Lamberts, Lars Brinkhuis en Robert van der Wal.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten