Vertrouwd adres voor personen- en bedrijfsauto’s

Advertorial –  De Peugeot-garage aan de Patrijsstraat, vanaf september 2007 Auto Palace Ommen genaamd, bestaat sinds de jaren ‘70 en is voor velen al tijden een bekend en vertrouwd adres. Vorig jaar september heeft Erik Brunink uit Hardenberg de leiding over deze vestiging overgenomen en het bevalt hem daar uitstekend: “Auto Palace is een groot bedrijf met tien vestigingen voornamelijk in de regio, maar we hebben, zeker hier in Ommen, een dorpse uitstraling. En dat bedoel ik positief. Het is gemoedelijk en we hebben prettig contact met onze klanten.”

Expert voor de zakelijke markt

“Auto Palace is ijzersterk in bedrijfswagens, we zijn een grote speler op dat gebied. Binnenkort komt er een vernieuwd model op de markt, de Peugeot Expert. Een middelgrote bedrijfswagen met enkele of dubbele cabine en nieuwe zuinige motoren,” vertelt Brunink, “We verwachten er veel van. Voor bedrijven is het prettig dat onze werkplaats ook op zaterdag operationeel is voor onderhoud en kleine reparaties. Bedrijfswagens kunnen door de week vanzelfsprekend niet gemist worden, vandaar onze service.”

14% bijtelling nog steeds mogelijk

Voor zakelijke rijders heeft het familiebedrijf Auto Palace nog een aantrekkelijk aanbod. Brunink: “Omdat we een grote dealer zijn, hebben we vorig jaar nog een groot aantal Peugeots 308SW kunnen aanschaffen. Een luxe, maar zuinige dieselauto met een grote kofferbak en tal van extra’s. Die zijn, ook nu nog, bij ons te koop met een aantrekkelijke bijtellingsregeling van 14 procent. De huidige bijtelling voor deze auto’s is 21 procent. Wij rekenen graag voor onze klanten uit, wat hun voordeel is.”

Hybride

Ook nieuw en komende zomer leverbaar, de Hyundai IONIQ, die in drie uitvoeringen op de markt komt: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. Een compleet nieuw model, voorzien van de nieuwste technieken en met slechts vier procent bijtelling voor de elektrische variant. Bij de vestiging in Hoogeveen zal de IONIQ als eerste te zien zijn, omdat Auto Palace Hoogeveen officieel Hyundai dealer is. Vanzelfsprekend zullen alle modellen ook vanuit de andere vestigingen leverbaar zijn.

Concurrerend

Hoewel Auto Palace Ommen officieel Peugeot dealer is, zijn ook klanten met andere merken welkom, zowel voor occasions als voor onderhoud. Dat komt onder andere omdat Auto Palace in een aantal andere vestigingen officieel dealer is van de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep en het al eerder genoemde Hyundai. Brunink: “Voor alle merken hebben we een scherpe all in prijs voor een onderhoudsbeurt voor personenauto’s van vijf jaar en ouder: 109 euro, dat is inclusief BTW en APK-keuring. Daarmee zijn we echt concurrerend.”

Artikel delen:
Gerelateerde berichten