Zeesterren bij de vakantie Bijbel club

Elk jaar weer is het een genot om te zien hoeveel plezier de ruim 150 kinderen beleven tijdens de Vakantie Bijbel Club in Ommen. Dit toffe kinderevenement vindt plaats in de voorjaarsvakantie op 25, 26 en 27 februari.

 

Drie dagen gezelligheid, toneel, snoepen, kletsen, knutselen en zingen. Iedereen in de basisschoolleeftijd, van 4 tot 12 jaar, is van harte welkom. Thema van dit jaar is “Zeesterren”. Voor elke leeftijdscategorie zijn aparte verhalen en werkjes bedacht. Voor de kinderen zijn deze drie dagen een soort viswedstrijd. Op zoek naar een goede vangst. Elke dag mogen de kinderen om 10.00 uur beginnen met vissen. Ze hebben daar twee uur de tijd voor. Behalve op vrijdag 27 februari. Dan hebben ze tot half 1 de tijd. Later die dag mogen ze hun vangst laten zien aan hun ouders, vrienden, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 wordt de Vakantie Bijbel Club feestelijk afgesloten.

 

De tientallen enthousiaste vrijwilligers staan te popelen om er drie mooie en gezellige ochtenden van te maken. Inschrijven kan via www.vakantiebijbelclubommen.nl. Er wordt een kleine bijdrage van 50 cent per ochtend gevraagd. Bekijk de website ook voor het programma. Graag tot ziens aan de waterkant!

Artikel delen:
Foto's 4
Gerelateerde berichten