Zwembadspektakel in de bouwvak

De gemeenten Hardenberg en Ommen zijn JOGG-gemeentes. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Deze JOGG aanpak noemen wij Gewoon Gezond. Eén van de speerpunten van de Gewoon Gezond aanpak is voldoende bewegen. Daarom kunnen kinderen die niet op vakantie zijn weer gratis zwemmen in de buitenbaden van de beide gemeentes.

Vanaf 1 tot en met 19 augustus organiseert combinatiefunctionaris Arjan Breukelman het zwembadspektakel in vijf verschillende buitenbaden. Elke dag staan er tussen half twee en vier uur een tweetal activiteiten op het programma. De activiteiten zijn voor kinderen tot en met twaalf jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Waar 

Alle drie de maandagen van de bouwvak wordt het zwembadspektakel georganiseerd bij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Op dinsdag vinden de activiteiten plaats in openluchtbad “Olde Vechte”in Ommen. Op de drie woensdagen gaat de combinatiefunctionaris naar zwembad “Hattemat”in Gramsbergen. Op donderdag is hij te vinden in zwembad “Onder Ons” in de Krim. Op vrijdag wordt de week afgesloten in zwembad “Bargn’s in Kloosterhaar”.

Aanmelden 

Alle kinderen tot en met 12 jaar in het bezit van een zwemdiploma mogen meedoen. Om nog meer kinderen in beweging te krijgen kunnen kinderen die zich aanmelden via hardenbergkids.nl of ommenkids.nl gratis naar binnen. Kinderen die zich aanmelden via de site ontvangen de ochtend van het zwembadspektakel per mail een e-ticket waarmee ze vanaf 13.00 uur gratis naar binnen kunnen. Aanmelden moet minimaal 1 dag van tevoren!

Meer informatie 

Meer informatie over het zwembadspektakel is te vinden op de websites hardenbergkids.nl of ommenkids.nl. Meer informatie is ook te krijgen bij de combinatiefunctionaris. Hij is per mail te
bereiken op Arjan.Breukelman@ommen-hardenberg.nl of telefonisch op 0523-289148.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten