Foto: Pim Haarsma

Vriendengroep koopt Tatra truck als promotie voor piratenfeest

Menig inwoner van Salland heeft het imposante voertuig inmiddels gezien. De opgeknapte Tatra legertruck hebben de twaalf vrienden van Kachel FM regelmatig laten zien in de regio. Dit als promotie voor alweer de twaalfde editie van het Kachel FM feestweekend, 16 t/m 18 september in Hoonhorst.

Tatra truck
Elk jaar heeft de organisatie van Kachel FM een bijzonder promotievoertuig. Afgelopen jaren hadden ze onder meer een monstertruck en een limousine. Dit jaar is het thema: Kachel FM doet ’t Russisch an. Met een knipoog hiernaar hebben ze een heuse legertruck gekocht. De truck hebben ze aan een flinke opknapbeurt onderworpen, waarbij hij werd zwart gespoten en voorzien van Kachel FM bestickering. De truck heeft inmiddels al mee gedaan aan de trekkertrek in Lierderholthuis en is door de Mud-mania in Lemelerveld gekomen.

Feestweekend
Drie dagen lang live radio maken vanuit een weiland in Hoonhorst, dat is wat twaalf vrienden al sinds 2005 jaarlijks doen. Elk jaar een stapje groter, maar toch weten ze de oude piratensfeer te behouden. In het weekend van vrijdag 16 september t/m zondag 18 september zal het feest voor de twaalfde keer worden gehouden. Er zullen optredens zijn van Kisjeskearls, The Classics, Evening Stars en New Four.

Livestream
Geïnteresseerden kunnen natuurlijk het evenement bezoeken, maar het hele weekend is ook live te volgen via internet. Op kachelfm.nl en via hun Android app kan vanaf de vrijdag gratis live meegeluisterd én gekeken worden. Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en is gratis te bezoeken, behalve op de zaterdagavond (5 euro entree).

Kijk voor meer informatie op kachelfm.nl of Facebook.
Artikel delen:
Foto's 3
Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma
Gerelateerde berichten