Foto: Dook van Gils

Installatie/mechanisatie Bos en Starke Installatietechniek gaan samenwerken

Twee installatiebedrijven uit de regio hebben besloten hun krachten te bundelen en te gaan samenwerken om beiden hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Installatie/mechanisatie Bos is een eenmansbedrijf en Starke Installatietechniek breidt steeds verder uit. De samenwerking is voor beide eigenaren een win-win situatie en is inmiddels ingegaan.

Jan Bos: “Voor mij werd het steeds moeilijker mijn klanten optimaal te kunnen bedienen. Als ZP’er moet je alles zelf doen: de planning, de uitvoering, de administratie, magazijnbeheer. Bereikbaarheid was wel eens een probleem. Voorbeeld: je bent ergens op een dak bezig bent of je ligt in een kruipruimte en je telefoon gaat. Je moet dan iets opschrijven of een afspraak inplannen. Dat is dan wel eens lastig. Ik wilde graag efficiënter kunnen werken, vandaar dat ik contact gezocht heb met René Starke. Ik heb er alle vertrouwen in, dat deze samenwerking het beste is voor mijn klanten en dat de continuïteit van mijn bedrijf voor de toekomst gewaarborgd is en dat is mooi, want mijn grootvader heeft het bedrijf in 1938 al opgezet. Via mijn vader heb ik het vak met  de paplepel ingegoten gekregen.”

Innovatie is belangrijk in de installatiebranche en daar heeft Starke Installatietechniek zich altijd mee bezig gehouden. René Starke heeft de afgelopen jaren het aantal medewerkers zien groeien en heeft een goed gevulde orderportefeuille. “Ik ben altijd op zoek naar echte allround vakmensen. Wij noemen onszelf niet voor niets totaalinstallateur. We zijn thuis op alles wat met installatie, energiebesparing en comfortabel wonen en werken te maken heeft: warmtepompen, zonnepanelen, infraroodverwarming en ventilatie. In de samenwerking met Jan zie ik vele mogelijkheden. Jan is een gedreven, allround vakman en daar werk ik graag mee samen.”

Jan Bos is bereikbaar op zijn eigen bekende telefoonnummer; het fysieke aanspreekpunt is met ingang van heden aan de Zwolseweg 24 te Balkbrug, bij Starke Installatietechniek. Het telefoonnummer daar is 0523-681046.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten