Foto: Eigen foto

Rosengaerde blij met opbrengst Rabobank Coöperatie Weken #VVS

Donderdagavond deelde Rabobank Vaart en Vechtstreek tijdens een drukbezochte feestavond de cheques uit van de Rabobank Coöperatieweken. Tijdens de onlangs gehouden Coöperatie Weken konden leden van de bank stemmen op maatschappelijke initiatieven. Zo vloeit een deel van de winst terug naar de lokale samenleving.

Rosengaerde deed mee met het project beweeg & beleeftuin en mocht maar liefst twee cheques in ontvangst nemen. Bij het totaal aantal uitgebrachte stemmen is Rosengaerde tweede geworden en dit leverde een cheque van € 3308,61 op. Daarnaast werd de gevoerde campagne om zo veel mogelijk stemmen te werven samen met die van CBS De Regenboog uitgeroepen tot de meest creatieve, goed voor een cheque van € 3000,-.

Miranda Zwijnenberg en Anita Bosch van Rosengaerde zijn enorm blij met deze mooie bedragen: “Wij kunnen deze bijdrage ontzettend goed gebruiken voor de verdere ontwikkeling van onze beweeg & beleeftuin op het terrein tussen de woningen aan de Schoolstraat en Pleijenhof. Een tuin waarin jong en oud uit de buurt én daarbuiten samen kunnen bewegen op beweegtoestellen en geur, kleur en smaak beleven in de bloemenborders, pluktuin en moestuinbakken. We bedanken de Rabobank en de leden die op ons gestemd hebben. Samen brengen we beleving in beweging!”

Artikel delen:
Foto's 3
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten