Adopteer een graspol voor een grasveld in de buurt

OBS Nieuwebrug doet mee met de Rabobank Cooperatieweken #VVS zodat de jeugd uit de buurtschappen Archem, Besthmen, Eerde en Giethmen ook komende Jaren nog op het kunstgrasveld achter de school terecht kan. Rabobank Vaart en Vechtstreken geeft jaarlijks een deel van haar winst terug aan de samenleving, dit jaar ook via de Rabobank #VVS Coöperatie Weken.

OBS Nieuwebrug doet daaraan mee om zo subsidie te krijgen voor een nieuw kunstgrasveld. Dat kan omdat het veld ook beschikbaar is én gebruikt wordt door kinderen uit de buurtschappen Archem, Besthmen, Eerde en Giethmen. Ze hopen dat het initiatief tijdens deze Rabobank #VVS Cooperatieweken veel stemmen krijgt van de leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek. Hoe meer stemmen ze krijgen, hoe hoger het sponsorbedrag zal zijn.

Hoe kunt u de actie steunen ?
Bent u lid van de Rabobank Vaart en Vechtstreek? Alle leden worden door de Rabobank persoonlijk uitgenodigd om hun stem uit te brengen. In deze mail vind u alle nodige uitleg. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht mogen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op hetzelfde initiatief . Het initiatief heet ‘OBS Nieuwebrug Ommen’

Om de actie bekendheid te geven, hebben ze een FB-filmpje gemaakt. Als u geen Facebook heeft, kunt u het filmpje op de site van de school zien: www.obsnieuwebrug.nl. Een voorwaarde voor de subsidie is dat ze ook zelf geld bijeenhalen. Daarvoor hebben ze de actie ‘Adopteer een graspol’ bedacht.

Alle kinderen van school hebben een formulier en 15 zakjes graszaad gekregen. Deze kunnen ze aan familie, vrienden, sportclubvrienden, buren enz enz verkopen als symbolische graspol. De koper adopteert zo een graspol en sponsor ons nieuwe kunstgrasveld.

Hoe werkt ‘Adopteer een graspol’ ?
1) U noteert op het formulier uw naam, adres, emailadres en het bedrag dat u wil doneren voor de adoptie van de graspol.
2) U ontvangt een zakje graszaad als symbolische graspol.
3) U geeft de leerling van OBS Nieuwebrug het bedrag dat u doneert
4) U wordt uitgenodigd voor de officiële en feestelijke opening van het kunstgrasveld.
5) Uiteraard worden daar alle sponsoren bedankt.

Hoe weet ik wat er met mijn geld gebeurd?
Ze sturen u per mail een uitnodiging voor de feestelijke opening van het nieuwe kunstgrasveld.

Heeft u nog vragen?
U kunt deze altijd stellen via info@obsnieuwebrug.nl. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Artikel delen:
Video 1
Video:
Gerelateerde berichten