Prijsvraag voor Overijsselse speeltuinverenigingen

Speeltuinverenigingen in Overijssel kunnen meedoen aan de prijsvraag “Heb jij het beste speeltuinidee?”. Met de prijsvraag worden speeltuinverenigingen uitgedaagd om (nog) meer voor de buurt te betekenen.

Dit kunnen ze doen door activiteiten te organiseren voor nieuwe doelgroepen, samen te werken met andere organisaties en het centrale ontmoetingspunt te zijn voor spelen, bewegen en sporten in de buurt, kern, wijk of dorp. Een deskundige jury onder leiding van Rob van Gaal (directeur Jantje Beton/NUSO) kiest de drie beste inzendingen die elk € 1.000,- ontvangen om hun idee uit te voeren.

De prijsvraag is een initiatief van Sportservice Overijssel in samenwerking met de Nuso (het landelijk platform voor behoud van speeltuinen). Het bestuur van een speeltuinvereniging kan een inzending doen, maar kan zich uiteraard laten inspireren door leden, buurtbewoners en experts. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 15 december 2016 via de link speeltuinverenigingen. In de derde week van januari worden de winnaars bekend gemaakt.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten