Samen voor een vitaal Overijssel

GO Overijssel is hét jaarlijkse inspiratiefestival over sport, bewegen en gezondheid voor een gezond en vitaal Overijssel! Het thema van dit jaar is ‘GO Outside’. Naast interessante workshops van inspirerende sprekers en presentaties van succesvolle projecten, worden bezoekers uitgedaagd om buiten de openbare ruimte te ontdekken.

GO Overijssel is een samenwerking tussen Sportservice Overijssel, Gemeente Zwolle, Sportservice Zwolle, GGD IJsselland en de Provincie Overijssel. Het festival vindt plaats op donderdag 10 oktober van 10.30 – 17.00 uur bij Sparta op Sportpark de Verbinding in Zwolle.

De aftrap van GO Overijssel wordt dit jaar verzorgd door Roy de Witte, gedeputeerde Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel. Voor bestuurders en professionals is het festival een unieke kans om met elkaar in gesprek te gaan en te kijken welke mogelijkheden onze prachtige openbare ruimte in het groene Overijssel biedt om meer mensen te laten bewegen. Bekijk hier zijn sportieve oproep.

GO Overijssel is dé ontmoetingsplek voor alle professionals en bestuurders die zich inzetten op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en groen. “Het afwisselende programma biedt voor eenieder wat wils. In de drie themaroutes -GO Nature, GO Active en GOod Health- die deelnemers kunnen volgen, worden zij uitgedaagd en geïnspireerd”, aldus Hack Goettsch, directeur Sportservice Overijssel.

Het dynamische programma van GO Overijssel heeft interessante sprekers, geeft een kijkje in succesvolle projecten en mooie initiatieven uit de provincie. Bekijk hier het volledige programma.

Meer informatie: www.go-overijssel.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten