Jaarlijkse Sterrebosmidwinterwandeling

Op zondag 18 december is er weer de jaarlijkse Sterrebosmidwinterwandeling in Dalfsen. Er is een route van ongeveer 10 kilometer uitgezet. U kunt vanaf 12.00 uur starten.

De kosten voor deelname zijn slechts 1 euro per persoon. Voor deze prijs kunt u ook nog eens genieten van de echte midwinterhoorns van de Blaosgroep uut Dalfsen. De midwinterhoornblazers komen al ruim 30 jaar daar, de eerste jaren uit het Twentse Hertme en sinds Dalfsen een eigen club heeft, komen zij elk jaar. Tevens is er op het terras van het Boskamp een demonstratie midwinterhoorn maken. U kunt dan van heel dichtbij zien hoe zo’n midwinterhoorn maken in elkaar steekt. Ook is er een demonstratie van Dalfsenaar Andre Snijder over het maken van kerstdecoratie. Let wel er is onderweg geen horeca of rustpunt. Maar even uitrusten kan natuurlijk altijd wel.

Nieuw dit jaar: met gids

Nieuw dit jaar is dat u met een gids mee kan lopen. Die loopt dezelfde route, onderweg zal er heel veel worden verteld van wat u nog niet wist en dan vooral uit het verleden. Deze tocht is dus ook 10 kilometer, en zal dan zo’n 3 uur gaan duren. Ook deze kosten zijn het zelfde slechts 1 euro p.p. De gids gaat om 13.00 uur starten. U hoeft zich niet op te geven.

Na afloop is er snert, glühwein en natuurlijk huisgemaakte balkenbrie verkrijgbaar, maar ook warme chocolade met slagroom. Iedereen loopt mee voor eigen risico.

Partycentrum het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG Dalfsen
Tel. 0529-431712
www.hetboskamp.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten