Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Hardenberg

Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen van de gemeente Hardenberg uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdagavond 3 januari 2016. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van 19.30 uur tot 23.00 uur.

Het programma bestaat onder andere uit de verkiezing van ‘Gewoon doener van het jaar 2016’,de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Peter Snijders en een interessante presentatie van Prof. Dr. Peter Mueller, ambassadeur Euregio. Een muzikale bijdrage wordt verzorgd door singer songwriter Jord Brinkhuis.

De nieuwjaarsbijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2017. Door een afwisselend programma hoopt de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo gezamenlijk van start te gaan in het nieuwe jaar. Burgemeester Snijders begint de avond  dan ook met een nieuwjaarstoespraak.

Vervolgens kunnen de bezoekers luisteren naar een zeer interessante presentatie van Prof. Dr. Peter Mueller, die speciaal voor deze gelegenheid naar Hardenberg komt en vervolgens wordt ook de uitslag van de verkiezing ‘Gewoon Doener van het jaar’ bekend gemaakt. Na het officiële gedeelte van deze avond is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en tijd voor een hapje en drankje.

Verkiezing ‘Gewoon Doener van het jaar 2016’

De gemeente Hardenberg heeft gemerkt dat de mentaliteit van de inwoners of ondernemers vaak van doorslaggevende betekenis is geweest. Deze inwoners en of ondernemers vinden dit vaak heel gewoon en vanzelfsprekend, maar de gemeente Hardenberg vindt dit bijzonder en wil een persoon tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het zonnetje zetten. ‘Gewoon doeners’ konden tot 1 december 2016 genomineerd worden en op 3 januari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Programma nieuwjaarsbijeenkomst

19.30 uur            Ontvangst door college van B&W en muziek van Jord Brinkhuis

20.00 uur           Toespraak burgemeester Snijders

20.10 uur            Presentatie Prof. Dr. Peter Mueller ambassadeur Euregio

20.40 uur           Verkiezing ‘Gewoon doener van het jaar 2016’

20.45 uur            Regio Hardenberg smaakt naar meer… en muziek van Jord Brinkhuis

23.00 uur            Einde nieuwjaarsbijeenkomst

Aanmelden

Inwoners en ondernemers kunnen zich tot 3 januari 2016 aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@hardenberg.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten