Stichting Station tot Station Loop reikt 1500 euro uit

Traditioneel in het Oude Station kwamen afgelopen vrijdag de organisatie van de Station tot Station Loop, de pers en het gekozen goede doel stichting Topsport for Life bij elkaar voor de uitreiking van het sponsorgeld. Samen met winnares 2016, Jacqueline Rustidge, reikte voorzitter Bernhard Kootstra een cheque van 1500 euro uit.

Elke deelnemer aan het evenement doneert automatisch één euro aan een goed doel. De cheque kwam goed terecht bij stichting Topsport for Life: het geld gaat naar (ernstig) zieke medemensen die dankzij een sport gerelateerd uitje even de sleur van het patiënt-zijn kunnen doorbreken.

10e editie

Voor het 2e lustrum op 31 mei 2017 blijft het recept van de Stationloop vertrouwd: in de trein van Dalfsen naar Ommen en van daaruit hardlopen terug. Nieuw is straks alleen een feesttent waar de deelnemers na afloop een drankje kunnen nuttigen. En wellicht gaan de beentjes daar nog eens extra van de vloer dankzij een stukje live rock ’n roll. Daarnaast wordt voor deze speciale editie een harde kern van 32 lopers, die alle 9 keren heeft meegedaan, uitgenodigd.

Inschrijving

De inschrijving voor het hardloopevenement gaat op 1 februari om 18:00 uur open. De organisatie stelt nu ook weer 1500 startbewijzen beschikbaar. Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl op via een inschrijfbutton op de website van Station tot Station Loop.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten