Aanmelden voor kavelatelier woonbuurt De Vlierbrink

De eerste schets voor woonsfeer De Vlierbrink in de nieuwe woonbuurt De Vlierlanden is binnenkort gereed. Het moment dat belangstellenden een kavel kunnen kiezen komt dus steeds dichterbij.

 

U kunt zich nog steeds aanmelden om mee te doen.
In december en januari hebben belangstellenden tijdens een werksessie meegedacht over woonsfeer De Vlierbrink in de nieuwe woonbuurt De Vlierlanden. De eerste schets, gebaseerd op de wensen en ideeën van de deelnemers aan de werksessies, is binnenkort gereed. Daarmee komt het moment waarop u een kavel kunt kiezen in De Vlierlanden steeds dichterbij.

 

Heeft u belangstelling voor een kavel en wilt u alsnog meedoen? Meld u dan aan. Eind maart biedt het Woonteam u de mogelijkheid om met een architect in gesprek te gaan over hoe uw woonwens in woonbuurt De Vlierbrink past. Tijdens dit kavelgesprek kijkt de architect met u mee naar het type woning, hoe u de woning op de kavel wilt situeren, hoe groot de kavel moet zijn en of dit binnen uw budget past. De kavelgesprekken vinden eind maart plaats.
In april kunt u tijdens een kavelatelier kiezen op welke kavel u het huis van uw dromen wilt bouwen en is het mogelijk geheel vrijblijvend een pre-optie te nemen. Deelname aan dit kavelatelier betekent dus dat u de eerste keus heeft. Wilt u deelnemen aan het kavelgesprek en kavelatelier en heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog door een e-mail te sturen naar woonteam@ommen.nl of bel 14 0529. Het Woonteam houdt u dan op de hoogte van de ontwikkelingen rond De Vlierlanden. Ook ontvangt u dan een uitnodiging voor het kavelgesprek en kavelatelier.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten