Chantal met veel plezier zorgvrijwilliger bij 90-jarige mevrouw Johannes

Mevrouw Johannes uit Ommen is ter gelegenheid van haar 90-jarige verjaardag verrast met een bloemetje door Janny Broekhuis, consulent van Evenmens, informele zorg voor elkaar. Mevrouw Johannes wordt in haar dagelijks leven ondersteund door zorgvrijwilliger Chantal Bruins van Evenmens.Ze is daar heel blij mee.

Chantal haalt de ‘noodboodschappen’ voor haar, drinkt gezellig een kop koffie, helpt met klusjes en gaat met haar mee naar de tandarts en huisarts. Speciale dank van mevrouw Johannes gaat dan ook uit naar Chantal, de vrijwilliger die er al vier jaar voor mevrouw Johannes is. Daarnaast heeft ze een goede vriendin die elke week een praatje komt maken en helpt de thuiszorg haar elke dag. Ook bezoekt ze twee keer in de week de dagbesteding.

Het biedt haar op haar hoge leeftijd de mogelijkheid om samen met haar lieve kat, fijn thuis te blijven wonen. Mevrouw houdt van lezen , tv kijken en is geïnteresseerd in de koninklijke familie. Dat ze op dezelfde datum jarig is als Prinses Beatrix kan dan ook haast geen toeval zijn.

Ter gelegenheid van haar 90-jarige verjaardag werd mevrouw Johannes ook verrast met een bezoek van de burgemeester van Ommen-Hardenberg. Ze kijkt hier met veel plezier op terug.

Ook interesse voor vrijwilligerswerk bij Evenmens? Bezoek dan de website www.evenmens.nl en neem contact op met Janny Broekhuis, tel. 06-10373190 of jbroekhuis@evenmens.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten