Lunch op zondag in Wijksteunpunt ’t Vlierhuis

Het Sociaal Eetcafé Ommen, WijZ Welzijn Ommen en het wijksteunpunt van ’t Vlierhuis onderdeel van de Saxenburgh Groep organiseren een keer per maand een lunch op zondag in ’t Vlierhuis. Eten is een sociale activiteit en samen eten is wel zo gezellig. De eerste lunch is op zondag 30 april.

Zondag 30 april om 12.15 uur wordt er voor de eerste keer een lunch geserveerd door het Sociaal Eetcafé Ommen, WijZ Welzijn Ommen en Zorgcentrum ’t Vlierhuis (Saxenburgh Groep). Voor veel mensen zijn de zondagen lange dagen. Daar wilden genoemde organisaties wat aan doen.

Lydeke Brinkman, Silke Schuurman en Renate Brunsman hebben namens hun zorg- en welzijnsorganisaties de handen ineen geslagen. Zij organiseren een keer per maand een eenvoudige lunch in het wijksteunpunt van Zorgcentrum ’t Vlierhuis.

Tijdens deze lunch is iedereen welkom, jong en oud(er), alleen of in gezelschap. Ook families van bewoners van ’t Vlierhuis kunnen samen met hun vader en of moeder gebruik maken van de lunch.

De lunch zal worden aangeboden in buffetvorm, met keuze uit verschillende broodjes en een kop soep. De kosten bedragen € 4,00 per persoon. Opgeven voor de lunch van zondag 30 april is noodzakelijk en kan tot en met maandag 24 april via Silke Schuurman van WijZ Ommen, telefoon (088) 85 08 810 of mailen naar r.brunsman@sxb.nl. Bij opgave wordt verzocht naam en telefoonnummer te vermelden.

Wijksteunpunt ’t Vlierhuis is te vinden aan de Haarsweg 105, 7731 HJ Ommen.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten