ArboPositief over werken in Duitsland

ArboPositief Hardenberg houdt woensdag 3 mei een informatieve bijeenkomst voor werkzoekenden in de gemeente Ommen en Hardenberg. Thema: werken in Duitsland.

In de regio net over de Duitse grens zijn veel vacatures. Er is een grote vraag naar technisch personeel en medewerkers in de zorg. Voor werkzoekenden is niet altijd duidelijk wat de consequenties zijn als je vanuit Nederland in Duitsland gaat werken. De regels zijn er anders, net als de bedrijfscultuur, maar dat biedt ook voordelen. Om antwoord te geven op alle vragen zijn een deskundige van het UWV en van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg tijdens de bijeenkomst aanwezig.

De bijeenkomst van 3 mei start om 10.15 uur in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg (ingang uitzendbureau Carrière). De inloop is vanaf 10.00 uur.

De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis toegankelijk. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Nu al vragen over werken in Duitsland? Mail dan naar: hardenberg@arbopositief.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten