Doe mee aan de Week van de Amateurkunst (WAK)

Van zaterdag 27 mei tot en met zondag 4 juni 2017 vindt de Week van de Amateurkunst (WAK) in Ommen plaats. Tijdens de Week van de Amateurkunst presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in heel Nederland zichzelf aan het publiek. Ook de gemeente Ommen doet mee aan de WAK.

De WAK geeft amateurkunstenaars of amateurkunstverenigingen de kans om zich te presenteren aan anderen. Laten zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen. Bijvoorbeeld door op te treden, een concert uit te voeren, een expositie te houden, een openbare repetitie te organiseren, een lezing te geven, een workshop te plannen of door op een andere manier naar buiten te treden. De afgelopen jaren zijn er al mooie edities van de WAK in de gemeente Ommen geweest.

Aanmelden WAK activiteit

Meedoen aan de WAK? Het aanmelden van activiteiten kan tot en met 5 mei 2017. Stuur een e-mail naar wakommen@gmail.com. Vervolgens ontvang je een link naar het digitale aanmeldformulier. Heb je vragen? Stel deze gerust per mail, vanuit de WAK-werkgroep denken ze graag met je mee.

Vanaf 1 mei is het programma van WAK Ommen te vinden op de website: www.vechtdalwak.nl, waarna het programma wekelijks wordt bijgewerkt. Deelnemers worden gevraaagd om ook zelf de eigen activiteit te promoten. Op facebook.com/ vechtdalcultuur en twitter @vechtdalcultuur staat steeds het meest actuele nieuws over de WAK en andere Vechtdal Cultuurparels.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten