Vrijwilligers VacatureBank Ommen week 21

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

In deze rubriek een greep uit vraag en aanbod:

  • Stichting Palliatieve Terminale Ondersteuning Vechtdal zoekt nachtvlinders om zieken in hun laatste levensfase en hun naaste bij te staan.
  • Kringloop Noggus & Noggus is op zoek naar een vrijwilliger voor de kledingsortering. De werkzaamheden bestaan uit aanvoeren, uitpakken, sorteren en ophangen van gebruikte textiel en schoenen.
  • Stichting Sociaal Eetcafé Ommen is op zoek naar extra mensen die het leuk vinden om te koken en beschikbaar zijn op woensdagmiddag.

Deze en andere vacatures vindt je op vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Volg het Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter.

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en tel: 14 0529.

Inloop elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten