Vrijwilligers VacatureBank Ommen

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

 

Kringloop Noggus & Noggus  is op zoek naar een chauffeur / bijrijder voor het halen van herbruikbare goederen bij klanten thuis.

 

Stichting de Kern zoekt voor het project Home-Start, een opvoed ondersteunings-programma dat zich richt op ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd, vrijwilligers om deze gezinnen een steuntje in de rug te geven.

 

Nationaal Tinnen Figuren Museum is op zoek naar dagelijkse leiding museum voor het coördineren van inzet vrijwilligers, administratieve werkzaamheden, organiseren van activiteiten in het museum

 

Meer informatie over vraag en aanbod is te vinden in de Vrijwilligers Vacaturebank op de website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Volg Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter:

www.facebook.com/VSOmmen en www.twitter.com/VS_Ommen

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en telefoonnummer 14 0529.  

Artikel delen:
Gerelateerde berichten