Foto: Eigen foto

YogaCamp 2017 deze zomer weer in het Vechtdal

Voor het de tweede keer worden er in het Vechtdal bij Ommen yogalessen in de buitenlucht georganiseerd. Dit vindt plaats op natuurcamping de Lemeler Esch en is een unieke samenwerking tussen de camping en studio YogaOmmen.

YogaCamp 2016 bleek te voorzien in een wens van veel yogi’s om met hun hele gezin op een leuke camping te staan en toch 2,5 uur per dag les te kunnen nemen. YogaCamp 2017 loopt van 29 juli tot en met 19 augustus, oftewel week 31, 32 en 33. Yoga Ommen geeft tweemaal dagelijks les in een grote tent die de yogi’s beschermt tegen zon of regen. Is het mooi weer dan wordt er buiten de tent lesgegeven. Yogi’s kunnen hun tent of caravan plaatsen bij de andere yogi’s of elders op de camping. Tevens zijn er safari tenten, trekkershutjes en luxe bungalows te huur.

De aangeboden yoga soorten variëren maar behelsen in ieder geval Hatha Yoga, Critical Alignment Yoga en Run & Yoga. De lessen worden gegeven op dezelfde tijden als de kinderrecreatie, waar kinderen tussen 3 en 12 jaar leuke dingen doen met de nadruk op de natuur en creativiteit. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van Ayurvedische chef Basil Wagstaff van Holy Basil. Hij kookt elke dag de heerlijkste vegetarische maaltijden en snacks en yogi’s kunnen die dagelijks bij hem bestellen. Ook is er een nieuwe buitenkeuken geplaatst waar yogi’s en hun familieleden kosteloos gebruik van kunnen maken. Handig voor de tent-campeerders.

Het arrangement voor een heerlijke familievakantie met veel yoga heeft vele gratis extra’s

  • 1x heerlijk badderen in de houtgestookte hot tub
  • het zon-verwarmde zwembad
  • 1 dag fietshuur

De Lemeler Esch, met een gemiddelde van 8.9 in Zoover, ligt aan de voet van de Lemelerberg en werd dit jaar door de ANWB bekroond tot beste natuurcamping van Nederland. De camping vormt het startpunt voor schitterende fiets- en wandelroutes.

Voor boekingen en meer informatie bel 0572-331241.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten