Foto: Eigen foto

Vijay Gopala komt naar ‘de Lemeler Esch’ deze zomer

Voor het eerst in het Vechtdal worden er de hele zomer 2x daags -om 9.00 en 17.00 uur- yoga lessen in de buitenlucht georganiseerd. Dit vindt plaats op natuurcamping de Lemeler Esch. Deze unieke samenwerking tussen camping en studio YogaOmmen krijgt een speciaal tintje op woensdag 13 juli.

Dan komt namelijk internationaal vermaard yogaleraar Vijay Gopala uit India lesgeven van 18.30 uur – 21.30 uur. “From India with Love”, zo wordt de internationale yogaleraar uit India Vijay Gopala in de media aangekondigd. Vijay leert dat wij in de westerse wereld yoga beoefenen vanuit de Mind. Dit leidt tot versterking van het ego. Terwijl het uitgangspunt van yoga juist het verminderen van het ego is. Zelfrealisatie is mogelijk door een balans te vinden tussen het ego en een staat waarin het ego geen rol meer speelt. Dit zal Vijay toelichten tijdens de workshop ‘Why Yoga’ die hij geeft op de camping.

Daarnaast zal Vijay uitleg geven over het praktisch toepassen van de verdieping en balans tijdens de yogahouding. De yogahoudingen kunnen vanuit twee aspecten worden benaderd. Enerzijds van buitenaf aangeleerd en de andere manier komt tot bloei van binnenuit. Van binnenuit is de werkelijke transformatie zoals je bent en zal leiden tot het ervaren van jezelf.

Op woensdagavond 13 juli van 18.30 – 21.30 uur komt Vijay voor een workshop naar natuurcamping de Lemeler Esch. De workshop wordt gegeven in het Engels. Deze workshop is geschikt iedereen. Is je Engels niet zo heel goed, geen probleem, tussentijds is er ruimte voor vertaling. Er zijn een beperkt aantal yogamatten te leen. Heb je een eigen yogamat, neem deze vooral mee!

Voor tickets en meer informatie: www.yogaommen.nl of bel 06-81472001.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten