Liefhebbers van lekkers mals lamsvlees: opgelet

Liefhebbers van lekker mals lamsvlees kunnen tegenwoordig terecht bij IJssellam. De familie Dirksen, woonachtig in de Hattemse uiterwaarden is recent gestart met de verkoop van eigen lamsvlees. Op gezette tijden en op afspraak kunt u bij IJssellam terecht. 

Bernhard Dirksen vertelt: “steeds vaker krijgen we de vraag naar ons lamsvlees, mensen willen namelijk graag weten waar het vlees vandaan komt. Wij hebben onze eigen fokkerij en laten de lammeren grazen in de uiterwaarden, vandaar ook de naam IJssellam.  Lamsvlees is een heerlijk en eerlijk stukje vlees, het is gezond en mager. Ook mensen die nog niet bekend zijn met lamsvlees hopen we te overtuigen van de kwaliteit van dit malse dit vlees.”

Lamsvlees kan op vele manieren worden bereid. Zowel de professionele als de amateur kok kan het vlees met plezier bereiden. Delen als de bout en de schouder zijn ook uitermate geschikt voor het hippe ‘ low and slow cooking’ . Bij IJssellam is het vlees diepgevroren en in porties verpakt. Of het nu gaat om het de kotelet, een bout, worstjes , gehakt of de rack, het is bij IJssellam te verkrijgen, ook in combinatie met een bijpassend recept.

Kijk op www.ijssellam.nl en onze Facebook pagina of kom gewoon een keer langs!

Familie Dirksen
Hoenwaardseweg 11
8051 SH HATTEM
E: info@ijssellam.nl
T: 038 – 444 15 09

Artikel delen:
Gerelateerde berichten