Ccoba presenteert: Cultuurhistorische stadswandeling Ommen

Op dinsdag 12 september wandelt Ccoba door Ommen. Jarenlang is het Ccoba seizoen geopend met een stadswandeling elders. Dit jaar wordt het dichterbij huis gezocht. Ommen heeft een rijke geschiedenis, kent nog veel plekjes die aan het verleden herinneren, wie denkt alles te kennen zal zeker verrast worden door de rondleiding van stadsgids Peter Kramer.

In Ommen opgegroeid als zoon van een middenstander weet hij menig anekdote te vertellen uit die ‘goede oude tijd’. De stadswandeling heeft dit jaar dus een geheel eigen tintje, een mooie kans om Ommen eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Kaarten voor de stadswandeling zijn vanaf 1 september bij de klantenservice van de Bibliotheek Ommen en tegen contante betaling verkrijgbaar. De inschrijving eindigt op zaterdag 9 september, daarna kan niet meer ingeschreven worden.

Deelname kost € 7,00, Vrienden van Ccoba betalen € 3,00, bibliotheekleden € 5,00. Reiskosten en consumpties zijn voor eigen rekening. Bij inschrijving krijgt u informatie over vertrektijd en vertrekpunt.

De openingstijden van de klantenservice zijn: maandag, woensdag en vrijdag 14.00 – 20.00 uur, dinsdag en donderdag 14.00 – 18.00 uur en zaterdag 10.00 – 12.00 uur.

Ook bij minder weer gaat de wandeling door.

 

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten