Wat zou jij doen als je een dagje burgemeester zou zijn?

Wat zou jij gaan doen als je een dagje burgemeester van Ommen zou zijn….. Dat wil de ChristenUnie graag weten van kinderen en jongeren tot en met 12 jaar.

De ChristenUnie staat op de uitgaansmarkt op 15 september tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Bij de stand van de ChristenUnie kunnen kinderen hun idee of plan brengen, maar je mag het ook sturen per mail naar secretaris@ommen.christenunie.nl. Uiterlijk op 30 september moeten de ideeën of plannen binnen zijn.

Op bezoek

Voor de drie leukste ideeën of plannen van kinderen heeft de ChristenUnie een aardig prijsje in petto. In elk geval mag je dan op 4 oktober een bezoekje aan de echte burgemeester brengen. Dan kan de burgemeester je vertellen wat de burgemeester in het echt allemaal doet en wat er zo mooi is aan het ‘burgemeester’ zijn.

De ChristenUnie hoopt op heel veel leuke en goede ideeën van kinderen. Volgend jaar zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Dan moet het ook gaan over de onderwerpen die kinderen leuk vinden. Als politieke partij wil de ChristenUnie dan ook graag wat met de ideeën van kinderen doen. Dus hopen ze op heel veel leuke en goede plannen en ideeën voor Ommen.

Foto: © Wikimedia Commons

 

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten