Rondgang langs dorpshuizen en wijkcentra

 Wethouders Ko Scheele (Ommen) en René de Vent (Hardenberg) maken vrijdag 10 november samen met besturen en beheerders van MFC’s, dorpshuizen en wijkcentra een bustour langs drie dorpshuizen in de gemeenten Ommen en Hardenberg.

De bustour begint bij dorpshuis Kloosterhaar en gaat vervolgens naar buurthuis Ommerkanaal. De tour wordt afgesloten met een buffet in dorpshuis Hoogenweg.

Tijdens de bijeenkomst geven de besturen van de drie dorpshuizen allemaal een presentatie en een rondleiding door het betreffende dorpshuis. Verder zijn er presentaties over de ‘Beursvloer’ en de ‘Hardenbergse Uitdaging’. Ook biedt de bijeenkomst voor besturen de mogelijkheid met elkaar in contact te komen en onderling informatie uit te wisselen.

Aanmelden

De gemeente heeft voor deze bijeenkomst alle besturen aangeschreven uit de gemeente Hardenberg en gemeente Ommen. Wie als bestuur het gemeentebestuur op bezoek wil hebben en geen uitnodiging heeft ontvangen kan dit melden op sandra.westra@ommen-hardenberg.nl. Vermeld bij de aanmelding de namen en de bijbehorende functie binnen het dorpshuis/bestuur.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten