Zwemmen met Boekstart

De kinderen van het Boekstartcafé duiken op woensdag 25 oktober onder het toeziend oog van Ommy in het warme water van het zwembad in de Carrousel.

Samen met hun ouders en, omdat het herfstvakantie is, al hun broertjes en zusjes, kunnen ze meedoen aan een zwemprogramma dat door de badmeesters en badjuffen speciaal voor het Boekstartcafé is samengesteld. Kinderen zonder zwemdiploma doen verplicht mee aan het zwemprogramma, kinderen met een A of B diploma mogen vrij zwemmen. Halverwege de les is er een kleine pauze met iets lekkers en een verhaaltje.

Het zwemmen begint om 11.00 uur, inloop vanaf 10.45 uur. De toegang voor deze speciale ochtend is gratis, wel moet er [verplicht] gereserveerd worden via de website www.bibliotheekommen.nl. Bij de reservering moet het aantal volwassenen, aantal kinderen, de leeftijd van elk kind en of het een zwemdiploma heeft vermeld worden.Voor elk kind mag een volwassen begeleider gratis mee.  Het zwemprogramma is om 12.00 uur afgelopen, er kan op eigen gelegenheid en voor eigen risico nog tot 12.30 uur door gezwommen worden.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten