Succesvolle inloopmiddag Residentie Slingerdael

DALFSEN – Op donderdag 30 november j.l. hadden geïnteresseerden de gelegenheid om meer te weten te komen over Residentie Slingerdael en de betrokken partijen achter het project. De inloopmiddag trok veel concrete belangstellenden. Het is de bedoeling dat er in de nieuwe wijk Oosterdalfsen 28 huur- en 29 koopappartementen gebouwd worden, appartementen die voor zowel mensen met als mensen zonder zorgvraag aantrekkelijk zijn.

Makelaar Jeanette Visscher is enthousiast: ‘Ik ben positief verrast dat er zoveel oprecht geïnteresseerde mensen zijn gekomen. We hebben mooie gesprekken gevoerd met hopelijk nog mooiere gevolgen’. Naast Jeanette Visscher Makelaars was ook, SAOW, de dienstverlener, KuiperBouw, de aannemer en Estea, de ontwikkelaar, aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Aart de Jong van Estea: ‘Het was goed om vanmiddag onze vernieuwde plannen aan de aanwezigen inzichtelijk te maken. Er is de afgelopen tijd veel onduidelijkheid rondom het project geweest. Deze middag en avond was een mooie gelegenheid om dit weg te nemen.’

Vervolg

‘We hebben veel concrete en enthousiaste bewoners gesproken. Voor deze mensen willen we snel met de bouw starten. Deze bijeenkomst geeft ons vertrouwen om naar verwachting in februari te starten met de bouw’, aldus De Jong. De opleveringen zullen vervolgens vanaf februari 2019 ingepland worden. Tussentijds worden geïnteresseerden geïnformeerd via een digitale nieuwsbrief en middels inloopmiddagen. De eerstvolgende inloopmiddag zal halverwege januari 2018 plaatsvinden. Via Jeanette Visscher Makelaars kunnen mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief die Estea hen vervolgens maandelijks per mail toestuurt.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten