Duidelijkheid rondom Residentie Slingerdael

DALFSEN Een rijkdom binnen handbereik. Dat is wat het nieuwe concept van Residentie Slingerdael betekent. Helaas hebben de 57 luxe appartementen enige tijd in de kou gestaan. Maar dat is gelukkig verleden tijd. Want sinds augustus dit jaar is de nieuwe ontwikkelaar, Estea, betrokken bij het project en daarmee wordt de realisatie van de nieuwbouwcomplexen werkelijkheid. In samenwerking met Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW), heeft de vastgoedspecialist afgelopen maanden heel hard gewerkt aan een nieuw concept waarin zij het aanbod van services en diensten voor de ‘Residentie Slingerdael’ gaan aanbieden.

Een nieuw concept

Het nieuwe concept is tot stand gekomen door diverse gesprekken die twee jaar geleden door SAOW met geïnteresseerden gevoerd zijn. Daaruit is gebleken dat er behoefte is aan een basisservicepakket voor zowel huurders als kopers. Daarnaast kunnen bewoners met een zorgvraag diverse extra’s, zoals personenalarmering en boodschappenservice online afnemen. Deze pakketten worden de toekomstige bewoner aangeboden door de dienstverlener SAOW. Ook is er, na overleg met Jeanette Visscher Makelaars, gekozen voor koop- en huurappartementen. ‘Er is veel vraag naar koopappartementen in Dalfsen, daarom hebben we besloten om ook koopappartementen aan te bieden’, aldus Jeanette Visscher die, vanuit haar ervaring, een goede visie heeft ontwikkeld op de woonvraag in Dalfsen. Tenslotte zijn de appartementen aantrekkelijk gemaakt door de prijs te verlagen.

De Residentie komt er!

Soms blijven plannen slechts plannen. Maar, u heeft het wellicht al gezien, in Oosterdalfsen worden nu de eerste voorbereidingen getroffen. ‘Residentie Slingerdael’ wordt realiteit. Naar verwachting start de bouw in februari 2018 waarna vanaf februari 2019 de opleveringen gepland kunnen worden.

Gedurende het proces houdt Estea geïnteresseerden graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Via Jeanette Visscher Makelaars kunnen deze mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief die Estea hen vervolgens maandelijks per mail toestuurt.

Onduidelijkheid vs. duidelijkheid

Ontwikkelaar Estea is zich ervan bewust dat er ruis rondom het project ontstaan is door diverse activiteiten voor augustus 2017 en de (inmiddels) langere looptijd van het project. Daarom biedt de vastgoedexpert gelegenheid aan geïnteresseerden om persoonlijk hun vragen te stellen. Op donderdag 30 november van 16.00 uur tot 19.30 uur wordt er in Auberge ‘t Asje een informatiebijeenkomst georganiseerd. Iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie over het project en de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jeanette Visscher Makelaars. Telefonisch bereikbaar via 0529-438777.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten