Workshop ‘Vrij-willig-werk

Vrijwilligerssteunpunt Ommen organiseert op woensdag 14 maart 2018 om 19.30 uur de workshop ‘Vrij-willig-werk’ voor vrijwilligers van verschillende maatschappelijke organisaties in Ommen.

De workshop wordt gegeven door Karin Gibcus in de foyer van de Carrousel. Binnen de gemeente Ommen zijn heel veel vrijwilligers in verschillende organisaties en verenigingen actief. Tijdens een Vrijwilligerscafé in mei 2017 bleek dat er ondanks de verschillen ook veel overeenkomsten zijn. Veel vrijwilligers hebben tijdens hun vrijwilligerswerk te maken (gehad) met lastige situaties op het gebied van Grenzen stellen, Omgaan met lastige mensen, EHBO en Veiligheid en Omgaan met privacygevoelige informatie. Tijdens deze avond biedt het Vrijwilligerssteunpunt de vrijwilligers de
kans om op een leuke manier ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaars oplossingen. Enthousiast geworden? Meld je dan vóór woensdag 1 maart 2018 aan via mailadres: vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten