Carnavalsoptocht Vilsteren

Desondanks de niet erg mooie weerverwachtingen lieten honderden mensen zich niet weerhouden om naar de carnavalsoptocht in het Piepenplasdorp te gaan.

 

En ze kwamen niet voor niets, iedereen kon weer genieten van een schitterende optocht waarin vele wagenbouwers en loopgroepen zich weer van hun beste kant lieten zien met prachtige gekleurde creaties. Onder aanvoering van Prins Gijs de I uut Hessum en Jeugdprins Jelmer de I uit de Vlierhoek startte om half twee de bonte stoet voor de 3 rondjes om de kerk!

 

De prijzen voor de grote wagens gingen dit jaar naar:

1 e De Vlierhoekers
2 e Goedzat
3 e Dwarsweg en co

Bij de grote groepen waren er prijzen voor:

1 e De Gravendijk
2 e De Schuimkoppen
3 e De Kole piepen

Na de optocht konden de feestgangers verder feesten in een heerlijk verwarmde, en goedgevulde tent waar het feest nog een aantal uren doorging.  Johnny Hendrinks, voorzitter van CV de Piepenplassers: ,,Vilsteren kan terugkijken op een prachtig weekend, waarin zowel jong als oud helemaal aan
haar trekken is gekomen. Met ongeveer 3000 bezoekers is het een mooi festijn geworden! En dat zo een groot feest alleen door vrijwilligers gerund word blijft toch een prachtig. We kunnen vol goede moed weer op naar het volgende jaar.”

 

Zie voor meer foto’s:  www.piepenplas.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten