Open huis bij muziekvereniging Soli Deo Gloria

Muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) Ommen houdt op zaterdag 26 mei een open huis. Het open huis is in het gebouw van SDG aan de Korenmolen 20 in Ommen.

Kleutermuziek – 4, 5 jaar

Voor kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben wij het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten).

 

Blokfluitgroep – vanaf 6 jaar

In de blokfluitgroep kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. De les is een groepsles van 30 minuten per week (uitgezonderd schoolvakanties).

 

Slagwerk of blaasinstrument – vanaf 7, 8 jaar

SDG is een muziekvereniging met veel jeugdleden. Het hele jaar door zijn er leuke optredens en activiteiten. Bij SDG leren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Meer informatie:
– Voor slagwerk: Karst Veurink, tel. 06-44182997 of e-mail: opleiding-slagwerk@sdgommen.nl

– Voor blaasinstrumenten: Mirjam van Elburg, tel.: 06-20013105 of e-mail: opleiding-orkest@sdgommen.nl

 

Tussen 16.00 en 17.30 uur kunnen bezoekers kennismaken met verschillende instrumenten, de vereniging en kunnen ze zich opgeven voor een instrument.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten