Muziekles bij Soli Deo Gloria

Muziekvereniging Soli Deo Gloria heeft het programma voor haar nieuwe seizoen muzieklessen samengesteld.

Van 26 september t/m 12 december is er een kleuterproject. Voor kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar heeft de vereniging het project kleutermuziek opgericht. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten).De kosten voor 10 lessen incl. eindconcert zijn € 50,-. Kleutermuziek start op woensdagmiddag 26 september, van 16.00 tot 16.45 uur. Aanmelden: uiterlijk vrijdag 14 september.

In de blokfluitgroep kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. De les is een groepsles van 30 minuten per week. De kosten zijn € 10,- per maand. In oktober start een nieuwe blokfluitgroep. De lesdag en tijd wordt in overleg vastgesteld. Aanmelden: uiterlijk vrijdag 14 september.

Wie muziekles wil op het slagwerk of een blaasinstrument kan vanaf 7 á 8 jaar bij Soli Deo Gloria terecht. Keuze uit de volgende instrumenten: bugel, trompet, saxofoon, bariton, hoorn en slagwerk. Leerlingen krijgen 1 keer per week muziekles van een professionele docent. De lessen zijn meestal individueel, soms in groepjes van twee of drie. Slagwerkleerlingen worden opgeleid tot allround-slagwerker.Na ongeveer een half jaar les maken leden ook samen muziek met andere kinderen in het C-orkest of C-slagwerk. De kosten zijn € 30,- per maand (incl. meespelen in C-orkest of C-slagwerk). Aanmelden kan gedurende het hele jaar. Het hele jaar door zijn er leuke optredens en activiteiten.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Mirjam Kleinjan: opleiding-orkest@sdgommen.nl of contact op te nemen via telefoonnummer 06-20013105.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten