Beursvloer Ommen

Voor de derde keer vindt de Maatschappelijke Beursvloer plaats in Ommen.  Op donderdag 1 november 2018 kunnen ondernemers, verenigingen en stichtingen op de Beursvloer met elkaar handelen met gesloten portemonnee. 

Het doel van de Beursvloer is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken. Bedrijven en vrijwilligersorganisaties wisselen met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit. Ondernemers uit Ommen kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de lokale samenleving tonen door verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als tegenprestatie verlenen zij een dienst aan ondernemers.

 

Organisaties en ondernemers kunnen zich nu als deelnemer aanmelden voor de Beursvloer via www.beursvloerommen.nl. Deelname is gratis. De Beursvloer bevindt zich in Praktijkschool De Maat, Baron van Fridaghstraat 137 te Ommen en start om 17.00 uur en eindigt rond 19.00 uur.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten