Ommen naar de beursvloer

Op donderdag 1 november 2018 vindt in Ommen voor de 3e keer de Beursvloer plaats. Ondernemers, verenigingen en stichtingen kunnen op de Beursvloer met elkaar handelen met gesloten portemonnee. Met als resultaat: winst voor iedereen!

Ondernemers uit Ommen kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de lokale samenleving tonen door verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als tegenpresentatie verlenen verenigingen en stichtingen een dienst aan ondernemers.

Het doel van de Beursvloer is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken. Bedrijven en vrijwilligersorganisaties wisselen met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit.

Beursvloer Ommen

In 2017 zijn er 21 matches gesloten met een totaalwaarde

van € 17.270,–

www.beursvloerommen.nl

Ondernemers, verenigingen en stichtingen kunnen op de Beursvloer terecht met allerlei vragen, behalve geld. Het gaat niet om financiële middelen, maar juist om matches tussen elkaars mogelijkheden: kennis, middelen, materialen, mensen.

Met als resultaat: winst voor iedereen!

Uiteindelijk is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk matches tussen vraag en aanbod tot stand komen. Deelname aan Beursvloer Ommen is gratis.

 

Tijd: 17.00 utot 19.00 uur.

Praktijkschool De Maat Baron van Fridaghstraat 137 in Ommen.

Meld u aan!

Doe ook mee aan Beursvloer Ommen en meld u direct aan via: www.beursvloerommen.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten