Gratis gezondheidscheck in Wijksteunpunt Oostloorn

Hoe fit bent u en hoe gezond leeft u? Wie hier benieuwd naar is kan zaterdag 15 september  even binnenlopen bij Wijksteunpunt Oostloorn in Hardenberg.

Tussen 10.00 en 12.00 uur organiseert de Saxenburgh Groep hier in samenwerking met Sportservice Hardenberg een gratis gezondheidscheck. Er valt van alles te (laten) doen op het gebied van gezondheid, fitheid en leefstijl. Het is mogelijk om bloeddruk of bloedsuiker te laten meten en Sportservice Hardenberg verzorgt
een fitheidstest. Medewerkers van Saxenburgh Thuis geven informatie over de vele mogelijkheden van ondersteuning bij het langer zelfstandig thuis wonen. Denk hierbij aan persoonsalarmering, hulp bij persoonlijke verzorging, verpleging aan huis, huishoudelijke hulp of maaltijdservice. De diëtiste is aanwezig voor vragen en adviezen over gezonde
voeding. Verder is het mogelijk om de rolstoel of rollator te laten checken. Ook het bekijken van een zorgappartement behoort tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend staat een natje en droogje klaar voor de bezoekers.

Wie nieuwsgierig is naar zijn of haar gezondheid is van harte welkom bij de gezondheidscheck: Zaterdag 15 september van 10.00 – 12.00 uur in Wijksteunpunt Oostloorn, J.C.J. van Speykstraat 14 in Hardenberg.

Beeld: Saxenburgh Groep

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten