MoTukker Ride voor weeshuis Caleb House

Caleb House is een christelijk weeshuis dat is opgericht in 2003. In eerste instantie bood het een thuis aan jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 19 jaar die een trauma hadden opgelopen tijdens de onrusten van 1999 tot 2003. Zij vonden in Caleb House een veilig onderkomen. De financiering van het weeshuis wordt ondersteund door donateurs en sponsoren. Daar zitten ook veel buitenlandse geldschieters bij. Caleb House valt onder de Stichting Maluku Penabur, opgericht op 23 juni 2001.

 

Van de zomer werd het trieste nieuws ontvangen dat een groot deel van het weeshuis Caleb House op Ambon Indonesië is afgebrand en de schade oploopt tot minimaal Euro 10.000,- Er geen slachtoffers gevallen, de kinderen worden voorlopig opgevangen in het andere gebouw naast het afgebrande gebouw. Daarom is er op 22 september 2018 een Humanitaire Hulp Aktie opgezet .

Motorrijders uit heel Nederland, plus/minus 300 motorrijders zullen deelnemen aan de MoTukker Ride, om zoveel mogelijk financiën binnen te halen voor de onlangs gedeeltelijk afgebrande Caleb House Ambon – Maluku – Indonesië. Zij toeren 22 september 2018 voor het weeshuis Caleb House. Iedere motorrijder die deelneemt aan de MoTukker Ride is op de hoogte van de Huisregels van de Organisatie.

Motorrijders maken een toer van ongeveer 4 uur door Twente. Om 12.00 uur vertrekken de motorrijders vanuit Wierden (De Molukse wijk) en zullen rond  13.45 uur aankomen bij de Camping Laarbrug in Ommen, waar zij zullen worden opgevangen. Vanaf hier zullen de motorrijders rond 15.15 uur hun toertocht voortzetten richting Wierden, waar zij rond 17.30 uur worden verwacht in de Molukse Wijk, Stichting Kandjoli.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten