Overeenkomst met bouwer sporthal ondertekend

Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen en de gemeente Ommen hebben de overeenkomst voor de bouw van de sporthal in Ommen ondertekend. De bouw van de sporthal start nog dit jaar.

Na een aanbestedingsprocedure is Aannemersbedrijf Kormelink geselecteerd als partij die de sporthal in Ommen gaat ontwerpen, bouwen en onderhouden. Kormelink heeft het ontwerp voor de sporthal inmiddels samen met een architect uitgewerkt. Dit ontwerp werd begin september tijdens een inloopbijeenkomst gepresenteerd. Zodra de omgevingsvergunning verleend en onherroepelijk is, kan de bouw starten. Dit is naar verwachting eind 2018. De sporthal is dan in het tweede kwartaal van 2019 klaar voor gebruik.

Namens de gemeente Ommen zette wethouder Ko Scheele z’n handtekening. Directeur Walter Kormelink tekende namens Kormelink.

De sporthal wordt tegen het westelijke deel van multifunctioneel centrum Carrousel aangebouwd. Met de bouw van de nieuwe sporthal zorgt de gemeente voor voldoende ruimte voor bewegingsonderwijs en binnensport. Het Vechtdal College en het basisonderwijs gaan de sporthal overdag gebruiken voor bewegingsonderwijs aan leerlingen. Sportverenigingen Volco (volleybal) en ZVO (zaalvoetbal) gaan in de avonduren en weekenden sporten in de nieuwe hal.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten