Verlies met perspectief voor OZC dames 1

Terwijl de mussen vanwege de warmte dood van het dak van de tribune in Epe vielen, trapten beide teams af voor de eerste helft.

De gehele eerste helft had Epe een licht veldoverwicht en wist het ook uit de spaarzame kansen de 1-0 te maken. Na enige tijd scoorde Roos Bakker voor OZC de gelijkmaker uit en goed uitgevoerde aanval over de rechterkant. Vlak voor rust wist Epe de 2-1 binnen te tikken en dat was ook de ruststand. Fanatiek begon OZC aan de tweede helft en dat leverde ook nog bijna de gelijkmaker op. Goed spel van Sharon en Gerike achterin en goed ingrijpen van Julia hield het de gehele wedstrijd spannend. Op het einde van de wedstrijd schoot Carin Meesters nog op de lat, een schot wat een mooier lot verdiende. Geholpen door de scheidsrechter, want echt een buitenspeldoelpunt, kwam Epe 5 minuten voor tijd op 3-1 waardoor de wedstrijd was gespeeld. Nu er weer speelsters terugkeren van een blessure, ziet het er voor OZC, ondanks het verlies, nog niet zo slecht uit. Zaterdag wacht de gedoodverfde kampioen van deze klasse, DZC uit Doetinchem. Voor de dames van OZC een mooie uitdaging om een goed resultaat te halen.

Zaterdag speelt OZC dames 1 in Doetinchem tegen DZC om drie uur.