Opnieuw verlies voor OZC Dames 1

OZC heeft zich in een lastige positie gemanoeuvreerd door voor eigen publiek met 2-3 te verliezen van Hollandscheveld.“Verliezen is al erg maar op deze manier helemaal”, reageerde een teleurgestelde toeschouwer. Deze doelde op de wijze waarop OZC de doelpunten weggaf aan de spitsen van Hollandscheveld. Hierdoor verliet de 1e selectie van OZC met een 0-2 achterstand het veld na het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Na rust een getergd OZC dat uit was op eerherstel. Toen ver in de 2e helft de 1-3 door Luna van der Staay werd binnengetikt veerde het publiek in Ommen nog even op, zeker nadat Tanja Hamhuis de 2-3 liet aantekenen. Er waren nog kansen op de gelijkmaker maar dat lukte voor de thuisploeg helaas niet.

Om directe degradatie te ontlopen zullen in de terugronde wedstrijden gewonnen moeten worden. Een loodzware tweede seizoenshelft kondigt zich daardoor aan, al is het vanwege het vertoonde spel in de tweede helft zeker nog geen kansloze onderneming.

Dat laatste werd ook bevestigd in de uitstekend georganiseerde bijeenkomst, na de wedstrijd, van de ondernemersclub van OZC. De voorzitter en één van de leden van de ondernemersclub staken de dames een hart onder de riem en hierdoor eindigde deze zaterdagmiddag toch beter dan die begon.

Zaterdag 19 januari hervat Dames 1 van OZC de tweede helft van de competitie in en tegen vv Heino.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten