Dames1 van OZC haalt winst

Het was een mooie voetbalmiddag voor de dames van OZC. De wedstrijdbal was vandaag beschikbaar gesteld door de ondernemersclub van OZC die na afloop een bijeenkomst voor het eerste vrouwenteam organiseerden. Tijdens de wedstrijd werd het eerste team van Bergentheim aan de kant gezet met een hoofdrol voor keeper Pascal Melenboer. Met enkele katachtige reddingen voorkwam zij meerdere malen een achterstand voor OZC. Gedurende de gehele wedstrijd nam OZC het initiatief maar dat probeerde Bergentheim ook en daardoor ontstond er een zeer open wedstrijd. Het duurde tot de 2e helft voordat Gerike de doelman van Bergentheim wist te passeren. Deze 1-0 was ook de eindstand.

Tijdens de bijeenkomst na de wedstrijd met de ondernemers, stipte Gert Dunnewind van de Ondernemersclub al aan dat het 3 belangrijke punten zijn waardoor Dames 1 wat afstand neemt van de onderste plaatsen. Tijdens de goed georganiseerde bijeenkomst volgde een heuse persconferentie met de trainer van OZC dames 1 en werd er al vast voorbeschouwd op de wedstrijd van volgende week tegen koploper Berkum.

De ondernemersclub vindt het belangrijk, aldus voorzitter Dick Dunnewind om ook betrokken te blijven bij het damesvoetbal in Ommen. De speelsters van OZC zijn hier blij mee en stelden de geslaagde bijeenkomst met de ondernemers zeer op prijs.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten