Vrijwilligersavond in Ommen

Vrijwilligerssteunpunt Ommen organiseert op maandag 19 november  een Vrijwilligerscafé voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ommen. Thema is dit keer: “Social Media een krachtig middel om vrijwilligers te werven”.

Hoe kun je als vrijwilligersorganisatie een nieuwe groep vrijwilligers aantrekken? Tegenwoordig is meer dan de helft van de Nederlanders actief in sociale netwerken als Facebook, Twitter en LinkedIn. Hoe kun je jouw doelgroep op het internet bereiken? Hoe
staat het met je social media-teksten? Zijn je posts aantrekkelijk genoeg om iemand te doen stoppen met scrollen?

 

Deze avond ontdek je o.a. het belang van een goede en aantrekkelijke tekst voor de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie. Jeroen Hogenkamp (StandOut Reclame) zal deze avond begeleiden. Na informatie over het belang en de randvoorwaarden van Social Media, gaat hij met jullie in kleine groepjes aan de slag met het gebruik van Sociaal Media in de praktijk. Aanleiding voor dit thema zijn de uitkomsten van de Vitaliteitscan, welke aan het begin van de avond kort wordt toegelicht.

Na afloop, rond 21.30 uur is er gelegenheid voor een netwerkborrel. Een interessante avond voor jouw vrijwilligersorganisatie om te werken aan ‘de kracht van
social media’ bij het vinden, verbinden en mobiliseren van vrijwilligers.

Datum: Maandag 19 november 2018 om 19.30 uur
Waar: Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen.

Deelnemen aan deze avond?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan vóór 17 november 2018 via www.vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.
Deelname aan het Vrijwilligerscafé is gratis.

Artikel delen:
Foto's 3
Gerelateerde berichten